K A Lundgren | Fårtarm
AB K A Lundgren är ett familjeföretag som grundades 1902 och som nu drivs av fjärde generationen Lundgren. Vi har varit leverantör till svenska charkuterifabriker i över 100 år och vi säljer framför allt korvskinn, men även andra produkter till den svenska charkindustrin.
Korv, korvar, korven, korvskinn, grillkorv, falukorv, Lundgrens skafferi, skafferi, Lundgren, K A Lundgren, Fibertarm, charkuterifabriker, kollagentarm, plasttarm, Rökbar plasttarm, Fårtarm, Nöttarm, Svintarm, Nät, Kollagenfilm, skaltarm, leverantör, svenska charkuterier, charkindustrin, Gunnilse, huvudkontor, aluminiumformar, familjeföretag, logistik, lagerplanering, grundades 1902, fjärde generationen, korvstoppare, fjälster, köttnät, rökskåp, korvrecept, naturtarm, stoppa egen korv,
21951
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-21951,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.5.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Fårtarm

Det naturliga valet, en naturlig förpackning

Fårtarm

 

Naturtarm bevarar korvens fina smaker. Med sin naturliga elasticitet och styrka, klarar den av dagens högteknolgiska korvtillverkning. Den passar fint till alla typer av korvar. Naturtarm följer med emulsionen under processen, vare sig det är fråga om en produkt som expanderas eller torkas. Korven får det karakteristiska knäppet när man äter den och har ändå ett mjukt bett. Uttrycket naturligt är, och kommer alltid att vara, ett av de mest kraftfulla orden när en kund bestämmer vilken sorts korvskinn som skall användas.

Kalibrar

18-28 mm.

Konfektionering

Saltad, dragen i nät, tubad på öppna tuber, tubad på hårda tuber, överlappade på tub, sorterade i längder, tubade med separator m.m. Vi har även "ready to fill" som endast kräver en mycket kort blötläggning. De mest använda idag är tubade på öppna tuber samt överlappade på hårda rör.